hei igjen!!

æhh..har ikke blogget på evigheter nå! men skal gjøre et nytt forsøk på å blogge igjen. kan ikke love det bli innlegg hver dag, men et nå å da. 

tenkte jeg kunne oppdatere litt om hva som har hent siden sist, men kommer ikke på noe spesiel...hehe...Var til frisøren i forige uke, farga håret. har også klippt panluggen litt..ellers har året så langt bestått i å være syk. men føler meg ganske frisk nå. så får håpe ting holder seg slikt. Har også fått meg instagram og om noen er interessert i å se/følge meg der så heter jeg: idadh123. 

sitter å spiser hvitsjokolade og vurderer om jeg skal finne fram støvsugeren å få rydda litt her...hmm... bilde er tatt før jeg var til frisøren..skal prøve å få til et nytt bilde, der farven kommer godt fram! Vi blogges snart igjen!
Q: Hva har du gjort i det siste?
Q: Hva skal du gjøre i kveld?
 

- IDA - 

5 kommentarer

beate fredriksen

08.03.2013 kl.13:29

hei,hei:-)tittet bare innom:-)fin blogg:-)kom gjerne og hils på meg og min blogg:-)ha en fin dag:-)

ida

08.03.2013 kl.13:32

beate fredriksen: hei :) takk takk! ha en fin dag du også :D
Kjære blogger! Vi har et nytt og spennende produkt for alle som er opptatt av å ha fine og hvite tenner; tannblekingssett. Vi lurte i den forbindelse på om du kunne tenke deg å gjøre en produkttest på bloggen din? Vi sender deg settet vårt gratis + at du får en gratis elektrisk tannbørste du kan beholde selv, eller gi bort til en heldig bloggleser. Klikk på lenken min og send oss navn og adresse i dag, så får vi postet det med en gang :-D PS. Dette er den fineste bloggen jeg har besøkt!!! ♥

Torill Anita

20.03.2013 kl.17:19

Haha:P Fint å se at det er flere som er flink til å glemme å blogge! xD

(Mohahaha!) :P

ida

14.04.2013 kl.16:24

Torill Anita: haha :P "glemmer" ikke har bare så mye annet å gjøre ser du ;)

Skriv en ny kommentar

hits