Fredag..uten å føles sånn..

Fredag *HURRA* egentlig ikke så mye å si hurra for egentlig, ingen ting som skjer, skal bare sitte hjemme å glane på tv regner jeg med. Har ikke veldig fredags følelse heller, har vært litt sånn de siste dagene at det kunne vært hvilken som helst dag egentlig. dagene har vær ensformige og kjedelige, jeg har egentlig bare venta på at det skal gå over og en ny uke skal komme..men ikke at den uka ville blitt så mye annerledes. På tide å gjøre noe nytt nå!  bare finne ut hva! skal ihvertfall komme meg ut litt oftere før det blir for kaldt til å nyte å være ute, å ikke bare fryse å få frostskader.

Var 100% sikker på at jeg ikke kom til å komme meg opp i dag, siden jeg ikke fikk sove før i 7tia. Men gikk bra, kom meg opp å fikk gjort alt jeg sulle gjøre før 15:00. (kontore stenger da) alt levert før helga. Så nå om ikke lenge blir det å lage seg middag, når man har bestemt seg for hva man vil spise. så blir det meg, sofaen og tv'en. flommer vell inn med folk utover også. kjenner det er godt  å være hjemme aleine(mer eller mindre) å bare "drite i å ta hensyn" i om man spiller kvalm og høy musikk på stua. musikk man faktisk liker å ikke andres "tull"  :P 

 Gikk gjennom slottsparken på vei hjem i dag, virkelig fine farger på trærene, veldig glad i hørst farger ute i naturen. tok jo seff ikke noen bilder av dette (flinke ida). men tok derimot bilde av en gardist som jeg forfulgte igjennom hele slåttsparken. 

skal ikke love at det kommer flere innlegg i dag/kveld..men man vet aldrig...

 
Virkelig dårlige bilder VET DET!! men tatt med mobil og i fart...Tok dette bilde da, på veien hjem, men får ikke fram fargene godt. får ta med meg kamerat en dag!
men er utrolig fint ute nå, skal snike meg rundtå fotografere litt hus og hager tenker jeg!!slenge ved et lite bilde av meg i farta også..med rosa parykk for anledningen...Vi blogges mer sener <3 Ha en fin dag vidre!! 
-  IDA  -
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits