14. Mars. 2016


Hei på deg ♡

Har endelig blitt ferdig med flyttelass og flytting for denne gang, men er ikke så lenge til neste runde igjen. Huff..men det vil jeg helst ikke tenke på nå. Bor bare på en midlertidig plass for øyeblikket før vi forhåpentlig finner en ny plass og bo. Men heldigvis er det flyttelasset mindre. Men det er først om 2 måneder...måtte tiden ikke gå alt for fort, men igjen..så ville det vært fint å fått slått seg litt til ro, og vite at man ikke skal flytte med det første igjen. Jeg skal prøve og få tatt litt bilder av her jeg bor nå og dele med dere.

Jeg har ligget syk godt over en uke nå, men endelig så føles det som at jeg er på bedringens vei. Har hostet og hostet til jeg har blitt blå. Lite søvn og trøtt i trynen. Men endelig så er jeg på bedringens vei.
Siden jeg har vært syk og tatt det med ro, for det meste, så har det blitt mye serier som har blitt sett. Har akkurat startet å se på vikings, sesong 2. Er en evighet siden jeg starta på sesong 1. Har liksom ikke fått meg til å se på den før nå når S spurte om vi skulle se på den.

skal avslutte blogginga for i dag, og prøve å komme mer inn i den igjen. Nå som jeg har mere tid. Blogger fortsatt med mobil, da dataen tok forvell her for litt siden. Så må bare beklage ev. skrivefeil og slikt.

Vi blogges snart igjen ♡

- IDA -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits